Praėjusį savaitgalį Birštono kultūros centro kapela „Lendrūnas“, vadovaujama Algimanto Jazbučio, dalyvavo TV muzikinėje laidoje „Duokim garo“.

Birštoniečiams teko varžytis su kapela iš Šiaulių. „Lendrūno“ muzikantai ir dainininkai smagiai grojo ir gražiai dainavo, o juos palaikė daug gerbėjų. Kapeloje yra nemažai jaunimo, puikiai įsijungusio į kolektyvą, dainuojančio ir grojančio senoviniais instrumentais. Matyt, dėl to palaikančiųjų buvo daug. Tai padėjo laimėti dvikovą tarp kapelijų.

Kapelos nariai džiaugiasi pergale ir dėkoja visiems balsavusiems ir juos palaikiusiems.

 

Informaciją parengė S. Asipavičienė

 

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close