Prienų „Revuonos“ pagrindinės mokyklos pradinių klasių moksleiviai savo netradicinę dieną skyrė vasario 16-ąjai paminėti.

Kaip ir kiekvieną valstybinę šventę pradėjo Himnu. Klausėsi mokyklos direktorės I. Balčiukynienės pasveikinimo, Lietuvos istorijos nuo tų laikų, kai nutirpo ledynai ir apsigyveno pirmieji gyventojai mūsų teritorijoje, iki šiandien.

Muzikinę-poetinę kompoziciją skirtą tėvynei Lietuvai atliko 4a klasės mokiniai, dainavo mokyklos ansamblis, vadovaujamas vadovės R. Liutvynskienės, svečiavosi Kauno „Suzuki“ muzikos studijos smuiko mokytoja E. Krikščiūnienė, kuri pritarė 4a kl. smuikininkei E. Mitrulevičiūtei.

Priešmokyklinukai ir pirmokai spalvino Lietuvos vėliavą, įvardijo spalvų reikšmes; antrokai klasėje deklamavo eilėraštukus apie Tėvynę; trečiokai- mokėsi dailaus Himno nurašymo; ketvirtokai dailaus rašymo konkursui pasitelkė lietuvių liaudies pasaką.

Puoškime šalį pavyzdingu mokymusi, geru elgesiu, darbštumu…

Vida Dubikovienė

DSCN1466

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close