Jau tapo tradicija, kad adventinio laikotarpio metu, nuo gruodžio 1 iki 24 dienos, mažuosius ugdytinius supažindiname ne tik su artėjančiomis Šv. Kalėdomis, bet ir šių švenčių papročiais, tradicijomis.

Šiemet lopšelio-darželio „Pasaka“ mažieji „Pelėdžiukų“ grupės ugdytiniai laukdami Šv. Kalėdų turi galimybę dalyvauti tikroje adventinėje pasakoje. Šią gražią mintį, kiekvienai advento dienai, su 24 nykštukų laiškeliais ir staigmenėlėmis mažiesiems „pelėdžiukams“ padovanojo Urtės ir Ievutės tėveliai. Kalėdų laukimas, kurių su nekantrumu laukiame, jų dėka tapo džiaugsmingesnis, pamokantis, ramus ir dar įdomesnis. Kiekvieną dieną skaitydami po vieną Kalėdų senelio pagalbininkų nykštukų laiškelį, randame pamokančias prasmingas istorijas, kurios spinduliuoja gerumu ir nuoširdumu. Lukštename dovanotas mažas staigmenėles, noriai atliekame tos dienos užduotėles.

Dėkojame tėveliams už šią adventinę dovaną, jų sukurtas paslaptingas istorijas apie šį Šv. Kalėdų laukimo metą, dvelkiantį nuoširdumu ir ramybe.

 

„Pelėdžiukų“ grupės auklėtoja Loreta Bendinskienė

20151209_093545

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close