Kalėdinėje pasakoje įsisuko ir rudens gėrybės

Gruodžio 9 d. Prienų kultūros ir laisvalaikio centro salėje suskambo muzikinė pasaka „Turgaus aikštė“.

 

Tradicinis, jau trečius metus vykstantis Prienų meninio lavinimo studijos „Ramunėlė“ ir jos vadovės Ramunės Liutvynskienės organizuojamas muzikinis prieššventinis renginys kasmet stebina vis labiau. Kalėdų pasaka pavirtusi fėjų pasaka šiemet vaikus „apgyvendino“ turgaus aikštėje. Vaikai pasipuošė dažniausiai besipuikuojančių ant šventinio stalo vaisių ir daržovių kostiumais.

 

Šiemet į „Turgaus aikštę“ atskubėjo gausus būrys vaikų iš Prienų „Ažuolo“ progimnazijos, „Revuonos“ pagrindinės mokyklos priešmokyklinių grupių, Prienų meno mokyklos, lopšelio-darželio „Pasaka“ bei pačios „Ramunėlės“. Prie gausaus būrio dainininkų prisijungė ir mažieji „SOLO“ šokėjai.

 

Pasak R. Liutvynskienės, šiemet sumanyta tradicinį renginį papildyti ne tik vaikų balsais, bet ir smagiais šokiais. Juolab kad ir pagal Neringos Lapinskienės pasaką „Turgaus aikštė“ sukurta to paties pavadinimo šventė tiesiog tryško džiugiomis vaikų šventinėmis nuotaikomis.

 

R. Liutvynskienė už pagalbą renginio metu ypač dėkojo Prienų kultūros ir laisvalaikio centro kolektyvui, už dovanėles – Vytauto Kamblevičiaus labdaros ir paramos fondui, o už ypač didelę pagalbą organizuojant dar vieną vaikus nudžiuginusią šventę – visoms „Ramunėlės“ pagalbininkėms mamytėms.

_MG_7337

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close