Gyvenimo ir rudens spalvų paletė

„Pasidalinkime kartu po lašą gerumo, po trupinėlį širdies šilumos, džiaukimės kiekvienos rudeniškos dienos grožiu, auksiniu berželių geltoniu, topolio variu, raudoniu klevo. Ir nors gamtoje ruduo, širdyje tegul pavasaris dainuoja, branginkime tai, ką šiandien mums likimas dovanoja.“

Vedami tokių minčių ir pakilios nuotaikos susirinkome į Tarptautinę pagyvenusių žmonių šventę, kurią mums dovanojo Nemajūnų bendruomenės santalka ir Nemajūnų dienos centras.

Renginį pradėjusi bendruomenės pirmininkė Angelė Kederienė pasveikino senjorus su Tarptautine pagyvenusių žmonių diena, palinkėjo sveikatos, stiprybės, pagarbos ir artimųjų dėkingumo.

Šventėje dalyvavusi Birštono savivaldybės merė Nijolė Dirginčienė pasidžiaugė kad susirinkęs gausus būrys senjorų nori bendrauti, pabūti kartu, pasidalinti rūpesčiais, pasidžiaugti vaikais, anūkais, proanūkiais.

Nemajūnų dienos centro direktorius Gintas Pačėsas, prisidėdamas prie linkėjimų, pabrėžė, kad gyvenime esame panašūs į medžius: gimstame, augame, žydime, vaisius vedame, o rudenį – numetame lapus. Būtent rudenį jaučiame nenumaldomo laiko tėkmę, todėl triukšmingoje gyvenimo sumaištyje būkime palankūs atleidimui, suraskime laiko būti laimingi, suteikime gražių ir džiugių akimirkų vieni kitiems.

Programėlę senjorams paruošė dienos centro vaikai, vadovaujami Beatos Klimavičienės ir Aušros Šliaužienės. Onutė Grybauskienė padeklamavo du Justino Marcinkevičiaus eilėraščius. Savo dainas ir sveikinimus senjorams skyrė ir Nemajūnų bendruomenės ansamblis, vadovaujamas Romualdo Žukausko.

Bendruomenės pirmininkė dar kartą kreipėsi į senjorus:

„Brangūs senjorai, gyvenimo kelias, kuriuo ėjote ir einate, kupinas atradimų, gėrio, grožio ir vilties. O nugyventi metai – tai gražiausias ir brandžiausias jūsų gyvenimo turtas, kuriuo galite didžiuotis. Todėl su didžiule pagarba norime jums nusilenkti.”

Nemajūnų dienos centro vaikai padovanojo senjorams savo darbo suvenyrus iš molio.

Dar ilgai netilo kalbos prie arbatos puodelio. Gražiai nuskambėjo ir visų sudainuota daina.

Ačiū rengėjams už nuostabią šventę.

 

Senjorų vardu

Ona Valerija Grybauskienė

 

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close