Kalėdinė ,,Voveriukų“ mokyklėlė

Jau nuo seno žiema buvo rankdarbių metas. Kuomet po darbų susirinkdavo visa šeima ir dainuodami, sekdami pasakas ruošdavo Kalėdinius sveikinimus, dovanėles savo mylimiems žmonėms.

Artėjant gražiausioms metų šventėms Šilavoto laisvalaikio salėje buvo atidaryta  Kalėdinė ,,Voveriukų“ mokyklėlė. Į kurią buvo sukviesti vaikai, kuriems teikiamos socialinės paslaugos ir Šilavoto bendruomenės vaikai. Ši mokyklėlė veikė gruodžio 12 – 13 dienomis. Joje kruopščiai dirbo ir plušėjo 24 maži voveriukai. Kalėdinės mokyklėlės  voveriukai su socialinių paslaugų centro socialine darbuotoja J. Lučkiene ir Šilavoto seniūnijos kultūrinių renginių organizatore S. Blėdiene gamino Kalėdinei eglutei papuošimus, ruošė Kalėdinius sveikinimus vienišiems seneliams iš priemonių kurias turėjome namuose. Mokinomės draugiškai bendrauti tarpusavyje, padėti mažesniam draugui. Už šaunų Kalėdinės,, Voveriukų“ mokyklėlės lankymą vaikams bus įteikiami mokyklos baigimo diplomai.

Smagu buvo bendrauti ir stebėti vaikus, kaip pilni įspūdžių ir svajonių, gerdami karštą arbatą su sausainiais, grožėjosi savo darbeliais ir neskubėjo bėgti namo.

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close