Birštono kurorto šventėje – tradicinė policijos programa visuomenei

Birželio 12–14 dienomis vyko Birštono kurorto šventė „Mineralizuokis”. Alytaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Birštono policijos komisariato pareigūnai ne tik užtikrino viešąją tvarką, bet ir surengė Policijos šventę visuomenei.

  Antrą kurorto šventės dieną prie Birštono policijos komisariato susirinko daugybė dalyvių. Jie apžiūrėjo specialiųjų tarnybų (policijos, greitosios medicinos pagalbos, priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos, karo policijos, krašto apsaugos savanorių pajėgų, saugos tarnybų) automobilius, specialiąją aprangą, ekipiruotę. Pareigūnai su visais noriai bendravo, dalino informacinius lankstinukus. Siekdami mažinti dviračių ir kitų asmeninių daiktų (mobiliųjų telefonų, fotoaparatų) vagysčių riziką, surengė daiktų žymėjimo akciją. Jaunimą ir vyresnio amžiaus dalyvius sudomino girtumą imituojantys akiniai, kuriuos užsidėjęs blaivus žmogus pajunta apsvaigimo būseną. Kaip ir kiekvienais metais didžiulio susidomėjimo sulaukė Alytaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato kinologų su tarnybiniais šunimis pasirodymas. Patys mažiausieji spalvotomis kreidelėmis piešė ant asfalto, turėjo galimybę pasidžiaugti policijos bičiuliu Amsiu. Stebėdami pasirodymus ir apžiūrėdami ekspozicijas, šventės lankytojai vaišinosi gardžia krašto apsaugos savanorių pajėgų pareigūnų virta koše.

  Policijos pareigūnai džiaugiasi, kad kurorto šventė praėjo be didesnių incidentų.

  Birštono policijos komisariatas nuoširdžiai dėkoja kolegoms iš Alytaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato, policijos rėmėjams, saugos tarnybų darbuotojams, savivaldybės administracijos ir kitų tarnybų darbuotojams, padėjusiems surengti šventę ir užtikrinti saugumą.

 DSCF1089

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close