Šeima – didžiausia vertybė

„Šeimoje mes gimstame, augame, formuojamės, mokomės mylėti, tikėti, pasitikėti, aukotis, dirbti bei ilsėtis. Kaip bežiūrėtume į šeimą, ar kaip į instituciją, ar kaip į vertybę, ji visada užims pačią svarbiausią vietą mūsų gyvenime ir visuomenės būryje.“

Gegužės 15dieną Birštono vienkiemio darželis-mokykla pakvietė į „Šeimos šventę“, kuri vyko Birštono vienkiemio seniūnijos salėje. Gausiai susirinkusius tėvelius, senelius, vaikus ir kitus svečius pasveikinti su šia gražia švente atvyko Birštono savivaldybės vicemeras Vytas Kederys. Šventėje taip pat dalyvavo Birštono vienkiemio seniūnijos seniūnas Jonas Kederys ir Birštono savivaldybės švietimo, kultūros ir sporto skyriaus vedėja Angelė Žiūraitienė.

1–4 klasių vaikų pasirodymas nukėlė į kūdikystės, vaikystės ir mokyklinio amžiaus tarpsnius. Dainos ir žodžiai susipynė į gražų muzikinį vaidinimą, kuriame išgirdome apie kiekvieną šeimos narį: mamą, tėtį, senelius…

Po nuotaikingo vaikų pasirodymo Birštono vienkiemio darželio-mokyklos direktorė Regina Gustaitienė pasveikino visus susirinkusius į šventę su Šeimos diena, pasidžiaugė gražiu vaikų pasirodymu.

Šventėje dalyvavusiųjų gausa įrodo, kad šeima šiandieniame gyvenime vis dar išlieka viena svarbiausių vertybių.

Muzikos mokytoja Lijana Stakauskaitė

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close