Respublikinis oratorių konkursas Klapėdos LCC tarptautiniame universitete

Esu Pakuonio pagrindinės mokyklos 9 kl.mokinė Karolina Stanevičiūtė .Dalyvavau respublikiniame oratorių konkurse Klaipėdos LCC tarptautiniame universitete kovo 28 d. Susirinko 45 dalyviai iš 28 Lietuvos vietovių.

IMAG0632

43 mokiniai atstovavo gimnazijas ir vidurines mokyklas. Vienas klaipėdietis ir aš buvome iš pagrindinių mokyklų – jauniausi. Bendra tema buvo ‘ To be human is to discuss’ ( ‘Būti žmogumi reiškia diskutuoti’) . Ją dalyviai traktavo kiekvienas savaip. Aš nusprendžiau kalbėti savo sukurta tema “ Ne kiekvienas turi drąsos dirbti grupėje”. Man padėjo ruoštis anglų kalbos mokytoja Rita Markovskaja.Viešosios kalbos trukmė – 5 min.Po to komisija ir auditorijos žiūrovai užduoda klausimus. Žiūri nariai buvo Martyn Cushing (UK konsulas Lietuvoje), Kristin Leichty(LCC universiteto atstovė) ir organizacijos ESU narė Ligija Kaminskienė.

Visų dalyvių anglų kalba – aukščiausio lygio, daugelis gyveno ir mokėsi užsienyje.

Labai džiaugiuosi , kad dalyvavau, mokytojos Ritos ir direktoriaus J. Mikelionio paskatinta. Įgyjau neįkainojamos patirties, kuri tikrai pravers ateityje.

Karolina Stanevičiūtė

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close