Sulaikytas iš negyvenamųjų sodybų įvairius daiktus gvelbęs vyriškis

Vasario 22 dieną į Alytaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Prienų rajono policijos komisariatą (toliau – Prienų r. PK) kreipėsi Kauno gyventojas ir nurodė, kad, atvykęs į Prienų rajone Stakliškių seniūnijoje Stakliškų kaime esančią jam priklausančią negyvenamąją sodybą, rado ją apvogtą. Iš namo buvo pavogtas televizorius ir dujų balionas, o iš ūkinio pastato – vežimas ir 10 vienetų orientuotų skiedrų plokščių (OSB).

Netrukus Prienų r. PK pareigūnai sulaikė prieš tris mėnesius iš Tauragės apskrities į Stakliškių kaimą, pas ten gyvenančią moterį, atsikrausčiusį ir anksčiau jau kelis kartus teistą J. L.,      gim. 1971 m. Minėtos moters namuose ir buvo rasti visi vogti daiktai. Vyriškis nuo policijos pareigūnų slėpėsi kambaryje esančioje medinėje skrynioje. Įtariamasis grobiu „pasidžiaugė” vos keletą valandų.

Vėliau pareigūnai nustatė, kad J. L. 2014 m. vasario 15 d. dar iš vienai kaunietei priklausančios negyvenamosios sodybos, esančios tame pačiame kaime, pavogė lauko baldų komplektą, dujų balioną, elektrinę viryklę, vandens siurblį, plastikinį kubilą, aliuminį puodą. Dalis šių daiktų taip pat rasta įtariamojo sugyventinės namuose. Daiktai bus grąžinti nukentėjusiesiems.

Sulaikytam J. L. pareikšti įtarimai pagal Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 178 str. 2 d. Kreiptasi į Prienų rajono apylinkės teismą dėl kardomosios priemonės – suėmimo skyrimo. Teismas patenkino prokuroro prašymą ir leido įtariamąjį suimti 2 mėnesiams.

Asmenis, galėjusius nukentėti nuo šio vyriškio, prašome kreiptis į Prienų r. PK arba informuoti Prienų r. PK Kriminalinę policiją tel. (8 319)  62 168.

 

 

Alytaus aps. VPK Prienų r. PK informacija

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close