Valstybės atkūrimo šventė gyva tik atminimais (GALERIJA)

Prienuose, Vasario 16 d. buvo švenčiama keliose vietose. Minėjimas Prienų Kristaus Apsireiškimo bažnyčioje sudomino tik ištikimiausius – nuolatinius bažnyčios lankytojus bei TS-LKD partijos narius – Prienų rajono savivaldybės tarybos narius. Vėliau vykusioje Lietuvos Respublikos vėliavos pakėlimo ceremonijoje susirinko jau didesnis būrys valstybės šventę norinčių paminėti žmonių, Savivaldybės atstovų. Po vėliavos pakėlimo ceremonijos visi sugūžėjo į Prienų kultūros ir laisvalaikio centro didžiąją salę, kurioje buvo įteikti Dėkingumo apdovanojimai bei paskelbtas Prienų rajono savivaldybės garbės pilietis – juo šiemet tapo partizanas Antanas Lukša.

>>> DAUGIAU NUOTRAUKŲ ČIA <<<

Plačiau skaitykite trečiadienio laikraštyje „Naujasis Gėlupis”…

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close