ARTIMIAUSI DIDESNI RENGINIAI PRIENŲ RAJONE

  • Sausio 13–14 dienomis nuo 9 val. iki 12 val. Prienų sporto ir pramogų arenoje – Prienų rajono savivaldybės ir laikraščio „Gyvenimas“ jaunučių krepšinio varžybos, skirtos Laisvės gynėjų dienai paminėti. Varžybų uždarymas – sausio 14 d. 12 val.

 

  • Sausio 16 d. 16 val. Prienų Justino Marcinkevičiaus viešojoje bibliotekoje – poezijos ir muzikos vakaras „Pro dabar ir vakar“, skirtas poetės Stefos Juršienės jubiliejui.

 

 

PARODOS

 

  • Prienų Justino Marcinkevičiaus viešojoje bibliotekoje eksponuojama fotografijų paroda „…Gyvenimas mano ta žemė…“. Nuotraukose – poeto Justino Marcinkevičiaus gyvenimo ir susitikimų akimirkos

 

  • Prienų kultūros ir laisvalaikio centre eksponuojama Gintarės Marčiulynaitės tapybos darbų paroda „Retrospektyva“

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close