Pergale šiuos metus pradėjo Prienų „TonyBet“ krepšininkai, išvykoje Baltijos krepšinio lygos (BBL) B grupės rungtynėse rezultatu 83:82 (26:26, 13:11, 17:26, 27:19) nugalėję Utenos „Juventus“ ekipą.

Pirmasis kėlinys pasižymėjo rezultatyvumu ir atkaklia kova, kuri baigėsi lygiosiomis (26:26).

Antrajame kėlinyje žaidimo ritmas prigeso. Rinkti taškus geriau sekėsi aikštės šeimininkams, kurie per pirmąsias keturias minutes išsiveržė į priekį šešių taškų skirtumu (34:28). Vėliau iniciatyvą perėmė Prienų klubas, o paskutinę kėlinio sekundę Mindaugo Lukauskio tritaškis komandą išvedė į priekį (39:37).

Trečiojo kėlinio pradžioje scenarijus pasikartojo – sužaidus keturias minutes „Juventus“ vėl pirmavo šešiais taškais (49:43). Po sėkmingų Laimono Kisieliaus ir Gintaro Kadžiulio metimų „TonyBet“ ekipa atsilikimą minimaliai sumažino (48: 49), bet neilgam. Surengę kelias sėkmingas atakas uteniškiai trečiąjį ketvirtį laimėjo rezultatu 63:56.

Aikštės šeimininkai pranašesni buvo ir paskutinio ketvirčio pradžioje. Jie pirmavo net vienuolika taškų (78:67). Tačiau vėl pasižymėjo L. Kisielius, taikliai įmetęs du tritaškius ir tarsi pabudinęs savo komandą kovoti iki paskutinės sekundės. Taip ir buvo. Paskutinę minutę prieniškiai minimaliai sumažino atsilikimą, o iki rungtynių pabaigos likus 13,5 sek. Artūras Valeika komandą išvedė į priekį (83:82) ir gavo galimybę mesti baudą. Po trenerio Virginijaus Šeškaus paprašytos minutės pertraukėlės A. Valeikos baudos metimas skriejo pro šalį, o „Juventus“ krepšininkams jau neliko laiko atakai.

„TonyBet“ ekipai Laimonas Kisielius pelnė 23 taškus, Gintaras Kadžiulis – 18 taškų, Artūras Valeika – 14 taškų, Vaidas Čepukaitis – 12 taškų.

Ona Valkauskienė

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close