Įžiebta kurorto eglė (GALERIJA)

Šeštadienio vakarą buvo įžiebta šventinė eglė prie Birštono savivaldybės. Kita tradicinė miško gražuolė puikuosis J. Basanavičiaus aikštėje, kur būriuojasi miestelio gyventojai ir svečiai, kur vyksta kalėdinės mugės ir kiti šventiniai renginiai.

Kalėdų Senelis atvyko kartu su savivaldybės mere Nijole Dirginčiene, kuri visus pasveikino su artėjančiomis šventėmis, pasidžiaugė per metus atliktais gerais ir prasmingais darbais.

Kalėdų Senelis žadėjo dovanų visiems, o labiausiai to nusipelniusiems ir gražiai besielgiantiems vaikams.

Belaukiant iškilmingo kalėdinės eglės įžiebimo momento ir įspūdingųjų fejerverkų, visus tamsų ir žvarbų vakarą linksmino ansamblis „Saulės vaikai“, šildė Birštono parapijos „Carito“ surengtos akcijos metu „Pasidalinkime gerumu“ pilstoma kava ir arbata.

Šiais metais kurortas kaip niekad bus spindintis. Parengta visa šventinių renginių programa „Kalėdinis Birštono kurorto spindesys“.

Pirmojo savaitgalio renginiai „Kalėdų eglės spindesys“ prasidėjo šį šeštadienį kalėdinės eglės įžiebimu. Kitą savaitgalį Birštono gyventojų ir svečių laukia renginys „Šviesa, jungianti Nemuno krantus“. Tai pagrindinis šių metų kalėdinio laikotarpio akcentas – simbolinis šviesos tiltas, kuris, pasitelkus šiuolaikines technologijas, sujungs abu Nemuno krantus. Šiuo reginiu bus galima grožėti ateinantį penktadienį, gruodžio 13 dieną 18 val. Nemuno krantinėje, šalia „Tulpės“ sanatorijos gydyklų.

Trečias savaitgalis vadinsis „Bendruomeniškumo šviesa kurorto kalėdinėse mugėse“, ketvirtasis bus skirtas naujų metų temai – „Spindintys Naujieji metai“, o šventinį maratoną užbaigs renginys jau kitais metais – „Trys karaliai atneša naują šviesą“.

Stasė Asipavičienė

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close