Tradicijos gimsta iš lėto. Per metų metus, per šimtmečius įsigeria į gyvenimą ir jame lieka. Gal ir Veiveriuose taps tradicija trečiadieniais 15 val. susitikus pasikalbėti įvairiausiomis temomis.

Pradžia buvo Veiverių bendruomenės centro laimėtas Socialinės ministerijos remiamas projektas „Sveika šeima – šalies pamatas“. Pasikvietėme sveikos gyvensenos klubo „Versmenė“ žavingas moteris. Šios puikios, labai jaunos moterys ne tik myli gyvenimą, vertina jį ir iš jo mokosi, bet savo patirtimi mielai dalijasi su visais. Atvykusios į svečius jos mums papasakojo apie šiaurietiško ėjimo lazdas. Veiveriuose jau ne vienas jas turime, tik dar išeiti nedrįstame. O pasimokyti yra ko. Moterys apie maistą, mankštą, mokymąsi galėtų pasakoti ir savo pavyzdžių parodyti ne porą valandų, o daugelį susitikimų. Ačiū joms už vaišes, patarimus ir energiją. Gal ir Veiveriuose jų pasekėjai susiburs į ratelį.

Kitas trečiadienis buvo skirtas veido priežiūrai. Mokėmės save pamatyti, vertinti ir pasigrožėti. Seniūnas trumpam apsilankęs pakartojo dažno vyro nuomonę, kad gražesnių už lietuvaites pasaulyje nerasi. Pasidžiaugėme, pasimokėme. Pasitarusios kitą savaitę kalbėjome apie rankų, nagų priežiūrą. Dažnai sakoma: „Savam krašte pranašu nebūsi“, tačiau paskaita, kurią organizavo „Grožio namų“ savininkė Jurgita Būzienė, buvo tokia įdomi ir informatyvi, kad labai pasigailėjome skyrę jai tik vieną valandą. Mes Jurgitą pažįstame kaip puikią nagų priežiūros specialistę, bet kad tiek daug informacijos ji sukaupusi ir negailėdama pasidalinti gali, netikėjome. Ji mus labai pradžiugino. Tikimės, kad dar ne kartą mielai su mumis pasidalins savo patirtimi.

Dar vienas trečiadienis buvo skirtas gripo prevencijai. Toks gražus ruduo Veiveriuose. Argi galime sirgti? Mes, kaip ir visi, žadame apie tai dar kalbėti, kai ligos prispaus.

Ši savaitė skirta jau tradiciniu tapusiam 12-tą kartą organizuojamam susibūrimui „Suspėkime mylėti žmones“. Veiverių bendruomenės centrui šis susibūrimas labai svarbus.

Ateityje dar laukia paskaita apie kvapus. Lapkričio 6 d. 15 val. seniūnijos salėje lektorė Ineta pamokys pasirinkti kvapus, pakalbės apie kvepalų mados tendencijas. Jei ir Jums tai įdomu – prašome atvykti, lauksime visų.

Apie ką kalbėsime vėliau, pasitarsime, juk mes smalsūs, o rudeniškas oras vis kviečia rinktis draugėn. Atvykite su idėjomis, klausimais, patarimais. Juk verta susirinkti netik kai gera ar sunku, bet ir kada smalsu ir įdomu.

Veiverių seniūnijos informacija

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close