Ar šiais laikais dar verta pirkti DVD vaizdo grotuvą?

Šiais laikais, kai visi pametę galvas dėl srautinio turinio paslaugų (YouTube, Netflix, Disney+) ir failų siuntimosi, gali kilti klausimas, ar investicija į DVD grotuvą gali būti yra protingas sprendimas. Nors ši technologija gali atrodyti šiek tiek retro, viską gerai įvertinus galima nesunkiai rasti įtikinamų priežasčių, kodėl DVD video grotuvas vis dar vertas dėmesio.

Nostalgija niekada neišeina iš mados

Kai kam, seni DVD diskai yra ne tik fizinė duomenų laikmena, bet ir prisiminimų lobynas. Nuo šeimos vaizdo įrašų iki klasikinių filmų, kurių nėra srautinių transliacijų platformose ar kuriuos įsigijote prieš daug metų, DVD grotuvas suteiks unikalią galimybę viską patirti iš naujo bei neprarasti galimybės džiaugtis smagiu turiniu.

Be to, jeigu turite didelę diskų kolekciją jos neapsimoka išmesti. Tai – kolekcija, kurią verta branginti ir saugoti.

Blu-Ray vaizdo grotuvai vertinantiems kokybę

Blu-ray grotuvai filmų, TV laidų ar kito turinio žiūrėjimo patirtį pakels į aukščiausią lygį. Jie užtikrina žymiai geresnę vaizdo ir garso kokybę nei įprastas DVD ar net 1080 p formatas televizijoje, todėl kiekvienas prisėdimas prie ekrano bus įtraukiantis ir smagus. Net ir praėjus daug metų po šio formato išleidimo, Blu-ray vis dar yra kokybės etalonas.

Be to, šiuolaikiniai Blu-ray grotuvai dažnai turi papildomų funkcijų, ir gali transliuoti turinį iš interneto. Tai bus tarsi išmanus TV priedėlis, kuris dar ir leis mėgautis pačios geriausios kokybės vaizdais.  

Galiausiai, dauguma Blu-ray grotuvų palaikys ir DVD formato diskus, tad tai, tarsi dviguba nauda vienoje vietoje.

Tad ar verta pirkti tokį grotuvą?

Galutinis sprendimas labai priklauso nuo jūsų asmeninių pageidavimų ir turimos turinio kolekcijos. Jei turite DVD diskų kolekciją, paprastas DVD grotuvas gali būti ekonomiškas sprendimas, tačiau geras Blu-Ray grotuvas pasiūlys dar daugiau ir tarnaus ilgai į ateitį.

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close