Jubana starteriai traktoriams – inovatyvi konstrukcija ir patvarumas

Traktoriaus starterio variklis yra gyvybiškai svarbus komponentas. Jei jūsų traktoriaus starterio variklis neįsijungia, gali būti laikas jį pakeisti. Jubana.lt siūlo daugybę greito pristatymo traktorių paleidimo variklių, taip pat didelį variklio komponentų asortimentą. Čia atsakome į kelis svarbiausius klausimus apie traktoriaus starterio variklį.

 Kas yra starteris? Starteris yra elektrinis, pneumatinis arba hidraulinis įtaisas, naudojamas vidaus degimo varikliui sukti. Dideliuose varikliuose pats starteris gali būti vidaus degimo variklis. Taip pat žinomas kaip savaiminio paleidimo arba sukimo variklis. Kaip veikia starterio variklis? Variklis turi siurbti orą ir degalus į cilindrus, kad tai padarytų, jį reikia sukti dideliu greičiu. Starterio variklis suka variklį per mažą krumpliaratį, kuris jungiasi su smagračiu per didelį krumpliaračio žiedą. Starterio variklis įjungiamas uždegimo rakteliu. Variklis ima elektros srovę per akumuliatorių. Uždegimas turi įsijungti ir išjungti greitai, kad nekiltų kibirkščių, kurios gali būti pavojingos, arba neišsikrautų akumuliatorius – taigi turės grįžtamąją spyruoklę, kuri atleis raktą ir išjungs starterio variklį. Solenoidas naudojamas elektromagnetui įjungti per uždegimą, leidžiantį tekėti srovei. Elektromagnetas pritraukia geležinį strypą, uždarantį du kontaktinius taškus, užbaigdamas grandinę tarp traktoriaus akumuliatoriaus ir starterio. Kokios yra starterio variklio dalys? Lauko ritės: konvertuokite į elektromagnetus per bateriją, tai paverčia armatūrą. Armatūra – elektromagnetas, laikantis pavaros veleną ir guolius. Šepečiai: Naudojami prijungti prie komutatoriaus ir pravesti elektrą. Komutatorius: veleno segmentas, ant kurio veikia šepečiai, kad praleistų elektrą. Solenoidas: naudojamas srovei prijungti. Svirties šakė: svirties šakė lieka sujungta su stūmokliu, o kai stūmoklis stumiamas į priekį, svirties šakė taip pat stumiama. Starterio pavara. Krumpliaračio sankaba ir pavara: suaktyvina degimą ir valdo sukimąsi nuo starterio veleno iki smagračio. Jei nieko neatsitiks, kai pasukate uždegimo jungiklį, gali būti, kad jūsų solenoidas arba variklis perdegė arba susidūrė su elektros problema.

Kartais tai gali būti išsikrovusio akumuliatoriaus požymis. Jei jūsų traktorius skleidžia spragtelėjimą, kai pasukate degimą, tai gali būti ženklas, kad yra problema su jūsų traktoriaus starterio varikliu. Šurmuliuojantis garsas. Jei girdite švilpimą, tai gali būti dėl to, kad krumpliaračio krumpliaratis nesusijungia su smagračiu. Tai gali būti sugedusio solenoido požymis ir reikšti, kad reikia pakeisti starterio variklį.

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close