Sveika, švytinti ir elastinga oda – kiekvieno tikslas, kaip jį išgauti?

Sveikata dažniausiai yra susijusi su odos būkle, nes pasireiškia nuovargis, miego trūkumas ar netinkama mityba būtent odos būklėje. Kiekvienas, kuriam rūpi išvaizda, sveikata ir higiena, privalo turėti bent vieną veido kremą, tačiau vien jo gerai odos priežiūrai tikrai neužtenka. Tai viena svarbiausių veido odos priežiūros priemonių asmeninėje kosmetikos lentynoje, kuri padeda maitinti Jūsų odą, išlaikyti ją švelnią ir sveiką, skatina ląstelių atsinaujinimą, užtikrina tinkamą odos drėgmę ir lėtina senėjimo procesus, tačiau reikia nepamiršti ir kitų priemonių. Tenka pripažinti, kad tai nebaigtinis teigiamų veido kremų savybių sąrašas, jų yra daug daugiau, tačiau vienas svarbiausių aspektų, atskleidžiančių visas šias savybes, vis tiek yra tinkamo kremo pasirinkimas, nes jei pasirinksite netinkamą kremą jis niekuo nepadės.

Kaip išsirinkti tinkamiausią kremą sau pačiai?

Jei norite, kad jūsų oda atrodytų gražiai, rinkitės kremą, tačiau rinkitės pagal savo odos tipą. Kremus ir serumus geriausiai renkasi ekspertai verta jų paprašyti pagalbos, tačiau tikrai galite pabandyti išsirinkti ir patys, nes dažniausiai jie plačiai aprašomi. Jei jūsų oda dažnai būna sausa ir sudirgusi, tarsi patempta ir „ištepta“ rausvomis dėmelėmis, jei jaučiate niežulį, jūsų oda labai jautri. Šiam odos tipui reikalinga nuolatinė ir kruopšti priežiūra – puikiai tiks kokybiški drėkinamieji, maitinamieji ir regeneruojantys kremai. Taip pat gali padėti kremai pigmentuotai odai. Jei oda plona, ​​pleiskanojanti, o kartais dėl išsausėjimo gali atsirasti niežulys, vadinasi, jūsų oda yra sausa. Rekomenduojama naudoti švelnų kremą, kuriame gausu maistinių medžiagų. Žinoma, būtina patepti ir drėkinamuoju kremu. Sausai odai tinka riebūs ir drėkinamieji kremai. 

Jei kai kurios veido dalys yra sausos, o kitos riebios, vadinasi, turite mišrią odą. Naudodami mišriai odai tinkamus kremus arba naudodami skirtingus kremus kiekvienai veido sričiai, gausite geriausią priežiūrą. Jei jūsų probleminės poros yra aiškiai matomos, o oda blizga ir akivaizdžiai riebi, turite turėti riebią odą. Kremai riebiai odai puikiai tiks, jei juos papildysite alaviju ir arbatmedžiu. Jei diskomfortas yra odos paraudimas, naudokite specialų kremą. Tiksliniai kremai užtikrins puikią odos priežiūrą ir sveiką įvaizdį.

Keičiantis sezonui, oda natūraliai išsausės ir pasišiauš, dažnai ištemps, išsiplės ir paraus veido odos kraujagyslės, todėl svarbu tinkamai apsaugoti odą

Prieš išeidami į lauką būtinai pamaitinkite veido odą. Tokiai situacijai puikiai tiks Filorga kosmetika drėkinamasis kremas, kuris ne tik pamaitina odą, bet ir padeda tol, kol atslūgs nemaloni odos reakcija, galinti sukelti diskomfortą. Šis kremas labai tinka sausai ir ypač jautriai odai, jame nėra konservantų ir aromatinių alergenų. 

Kitas svarbus kasdienės odos priežiūros žingsnis – drėkinimas. Šaltis, vėjas, drėgmė, lauko ir patalpų temperatūros svyravimai gali sukelti stiprų odos išsausėjimą. Naktį, kai mūsų organizmas ilsisi, oda efektyviau pasisavina bioaktyvias medžiagas, todėl pasirinkę tinkamą kremą ar esenciją galime ne tik drėkinti odą, bet ir paskatinti odos regeneraciją bei medžiagų apykaitą. Visi yra girdėję apie vitaminą C, bet ar tikrai žinote jo naudą veido odai? TOP produktai Jūsų rudens kosmetikoje gali būti FILORGA vitamino C koncentrato C-RECOVER. Šis gryno vitamino C turintis koncentratas gali ne tik pašviesinti pigmentines dėmes, bet ir pasižymi ilgalaikiu drėkinamuoju poveikiu, gali stipriai paskatinti kolageno gamybą, stimuliuoti odos audinius, suteikti odai švytėjimo. 

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close