„Nemuno galiūno-2021“ taurė iškeliavo į Latviją

Liepos 6 d. Birštono vasaros estradoje vyko tradicinės galiūnų varžybos „Nemuno galiūnas“.

Varžybose dalyvavo aštuoni sportininkai. Jie susirungė trijose rungtyse – vilkiko traukimo, „Apolono ašies traukimo“ ir padangos vertimo. Nors pirmoje rungtyje geriausiai pasirodė Audrius Jokūbaitis iš Marijampolės, antroje ir trečioje rungtyje geriausiai pasirodė svečias iš Latvijos Maris Krievelis. Jam ir atiteko „Nemuno galiūno–2021“ titulas. Antrosios vietos taurę į Marijampolę išsivežė A. Jokūbaitis. Trečiąją vietą iškovojo Saulius Skikas iš Pakruojo.

Šventės atidarymo renginyje galiūnus į varžybų aikštę pristatė Vilniaus baikerių klubas „Crazy in the dark MC“. Varžyboms teisėjavo legendinis galiūnas ir šių varžybų sumanytojas birštonietis Vidas Blekaitis.

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close