Per savaitę VšĮ Prienų ligoninėje atlikta 200 tyrimų

Nacionalinio visuomenės sveikatos centro duomenimis, Prienų r. savivaldybėje ketvirtadienį nustatytas dar vienas susirgimo koronaviruso infekcija atvejis, kuris susijęs su židiniu Išlaužo seniūnijoje.

Per šią savaitę VšĮ Prienų ligoninėje atlikta 200 tyrimų, iš jų 123 pacientams – 4 rezultatai teigiami, 40 medikams – visi neigiami, 37 globos namų gyventojams – atsakymų dar laukiama. Iš viso šiuo metu rajone yra vienuolika asmenų, kuriems patvirtinta COVID-19 infekcija.

Mieli gyventojai, primename: laikykitės visų oficialių visuomenės sveikatos specialistų rekomendacijų. Svarbiausia yra riboti fizinį kontaktą, laikytis saugaus ne mažesnio kaip 1 metro atstumo, dėvėti veido apsaugos priemones, plauti rankas. Virusui paveikesni yra vyresnio amžiaus asmenys, todėl senjorams patartina į visas įstaigas eiti tik tada, jei nėra kitos galimybės išspręsti savo reikalų telefonu ar elektroniniu paštu.

Taip pat primename, kad gyventojai, pajutę peršalimo simptomus – karščiavimą, kosulį, gerklės skausmą ar pasunkėjusį kvėpavimą, grįžę iš užsienio – gali skambinti nemokamu Koronaviruso karštosios linijos numeriu linija 1808 be šeimos gydytojo nukreipimo.

Elkimės saugiai ir saugokime aplinkinius.

Prienų r. sav. inf.

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close