Ketvirtokams įteikti pradinio išsilavinimo pažymėjimai

Birželio 4-ąją „Revuonos“ pagrindinės mokyklos ketvirtokams buvo įteikti pradinio išsilavinimo pažymėjimai, prisiminti geri, mokyklą garsinantys darbai. Tiesa, mokslo metų baigimo šventė šįkart buvo kiek kitokia – be apsikabinimų ir rankų paspaudimų, laikantis atstumų.

Sėkmingo tolimesnio kelio ir įveikti ateityje iškilsiančius sunkumus ketvirtokams linkėjo mokyklos direktorė Ilona Balčiukynienė. Ji džiaugėsi mokinių pasiekimais moksle, konkursuose, olimpiadose, sportinėse varžybose ir sėkmingai įveiktu karantino iššūkiu bei tuo, kad visi 32 ketvirtokai sėkmingai baigė pradinio ugdymo programą ir jau turi pirmąjį oficialų dokumentą – pradinio išsilavinimo pažymėjimą. Direktorė įvardijo, kurie ketvirtokai už gerą mokymąsi apdovanoti pagyrimo raštais. Tai Austėja Belenavičiūtė, Atėnė Gaučytė, Gabija Peckutė, Dominykas Treigys, Dominykas Večerskis, Miglė Žukauskaitė, Vaidas Klimavičius ir Edvinas Laukaitis. Padėkos raštais už prasmingą bendradarbiavimą, nuoširdžių santykių puoselėjimą bei puikų sūnaus ar dukros mokymąsi buvo padėkota ir tėveliams.

Būriui mokinių įteikti ir kryptingo meninio ugdymo (dailės) pažymėjimai, liudijantys apie baigtą trejų metų mokymosi programą.

O pirmuosius ketverius metus mokykloje mokiniams primins simboliniai suvenyrai – pėdutės.

Mokinius bei jų tėvelius sveikino ir mokyklos kuratorė Švietimo skyriaus vyriausioji specialistė Laimutė Jančiukienė.

Neslėpdamos graudulio su išaugusiais, daug išmokusiais, daug sužinojusiais, daug patyrusiais mokiniais atsisveikino ir pirmosios mokytojos Danutė Baranauskienė ir Vida Dubikovienė. Jos ketverius metus kartu su mokiniais džiaugėsi jų laimėjimais ir liūdėjo, kai nepasisekdavo, žavėjosi nuoširdumu ir paprastumu. Palydėdamos į naują mokymosi etapą mokytojos linkėjo sėkmės ir toliau būti tokiems, kokie yra dabar, ir kad klasės kumštukas liktų toks pat, koks buvo iki šiol. Mokytojos už bendradarbiavimą ir pagalbą padėkojo ir vaikų tėveliams.

Mokytojoms bei visai mokyklos bendruomenei nuoširdžius padėkos žodžius tarė ir tėveliai.

Šventėje skambėjo Austėjos Belenavičiūtės, Gabrielijaus Žvaliausko ir Jorio Tarulio atliekamos dainos.

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close