Degė medžio apdirbimo cechas Pakuonio seniūnijoje

created by dji camera

2020-04-30 12:29 val. gautas pranešimas, kad Pakuonio sen., Kėbliškių k., Panemunės g. dega medžio apdirbimo cechas, įmonė UAB „Langučiai”.

Pastatas skardinis, buvusios fermos. Atvykus ugniagesiams pastatas degė atvira liepsna. Pastatas skardinių blokų, apšiltintas vata, vieno aukšto, 2000 m² dydžio, netaisyklingos formos, stogas dengtas skarda.

12:48 val. paskelbtas 3PIN. 12:56 val. paskelbtas 4 PIN. Konstrukcijų ardymo darbus atlikti pasitelkti 4 traktoriai.

Išdegė pastato vidus ir viduje buvusi įranga, nudegė ir sukrito stogas.

Buvo įkurtas gaisro gesinimo štabas, organizuota poilsio vieta ugniagesiams, pastatyta palapinė, ugniagesiai 2 kartus maitinti sausu daviniu (41 vnt.). Buvo parūpinta geriamojo vandens ir vandens nusiprausti, organizuotas automobilių aprūpinimas kuru. Buvo nutiesta 500 m magistralinė linija nuo atviro vandens telkinio, taip pat vanduo buvo vežiojamas 2 km atstumu iš gamtinio vandens telkinio.

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close