Apskaitos paslaugos online: ką gali pasiūlyti buhalteriai?

Buhalterinės apskaitos vingiai verslininkams yra kasdienybė. Dažniausiai – nemaloni kasdienybė, kadangi įstatymai nuolatos keičiasi, tad kintant jiems svarbu keisti, koreguoti ir savo darbų pobūdį, galbūt mokėti skirtingus mokesčius, galiausiai, prisitaikyti prie įstatymų, kurie tuo metu galioja.

Jeigu viskas atrodo labai komplikuota – geriausia bendradarbiauti su specialistu. Jokio skirtumo, ar Jums reikalingos apskaitos paslaugos Kaune, ar Vilniuje – šiuo metu dažniausiai teikiamos online paslaugos visiškai panaikina atstumus.

Kaip vyksta kontaktavimas su tokio tipo įmone?

 Pirmiausia pateikiama užklausa. Atsakingas asmuo su Jumis susisiekia asmeniškai.

 Žinoma, derinami poreikiai, kurie skirtingose įmonėse labai varijuoja.

 Atsakingi asmenys pateikia individualiai kiekvienam verslui labiausiai tinkamą pasiūlymą.

 Sudaroma sutartis. Ypač detaliai perskaitykite kiekvieną punktą.

 Pradedamas darbas, palaikomi kontaktai.

Jokio skirtumo, ar buhalteris sėdi Jūsų biure, ar dirba nuotoliniu būdu. Na, skirtumas nebent paslaugos įkainiuose, kurie gali būti net kelis šimtus kartų mažesni jeigu bendrausite su specialistais nuotoliniu būdu ir rinksitės laisvai samdomus buhalterius.

Apskaitos paslaugos yra labai dinamiškas procesas. Kinta ne tik įstatymai, kuriais reikia vadovautis, tačiau taip pat ir įmonės, kurios plečiasi arba kaip tik mažina darbo našumą, net bankrutuoja, tad be gero buhalterio – nei iš vietos.

Dažniausiai minimalaus komplekto paslaugos apima:

1.       Mokesčių registravimo darbus ir nuolatinius jų sekimus.

2.       Sudaroma tiek ilgalaikio, tiek trumpalaikio turto apskaita bei išlaidos.

3.       Paruošiamos metinės ataskaitos.

4.       Žinoma, atliekami visi su deklaravimu susiję darbai.

5.       Ypač daug dėmesio skiriama dokumentų registracijai ir jų sisteminimui.

6.       Buhalteriai taip pat gali būti atsakingi ir už piniginių operacijų atlikimą.

7.       Reguliuojami finansiniai srautai.

8.       Apskaičiuojamas darbo užmokestis ir fiksuojama kiekvieno darbuotojo alga, išmokos ir panašiai.

9.       Bei daugelį kitų paslaugų, kurios atliekamos tik su geriausiais savo sferos profesionalais.

Verslininkai neprivalo sudaryti ilgai besitęsiančių sutarčių. Galimos ir tokios, kurios trunka kelis mėnesius. Dažniausiai per tą laiko tarpą įvertinama suteikiamų paslaugų kokybė ir paprasčiau apsisprendžiama – ar norima bendradarbiauti toliau.

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close