Auto bagažinės pasirinkimas: nuo skersinių iki pagrindo

Automobilio bagažinės dažniausiai reikalingos tada, kai reikia pervežti didelius, sudėtingus daiktus. Kadangi anksčiau ar vėliau transporto priemonių turėtojai vistiek susiduria su tokiu poreikiu – geriausia bagažines įsigyti dar tada, kol jos nėra labai reikalingos, kadangi turėsite daugiau laiko, galėsite palyginti kuo daugiau variantų ir džiaugtis radus geriausios kainos bei kokybės santykį.

Varijuoja ne tik stogo bagažinės kaina, tačiau ir kur kas daugiau niuansų, kuriuos aptarsime šiame straipsnyje. Savo komentarais dalinasi ir šios sferos specialistai, pardavėjai, kurie puikiai išmano apie bagažines, tad gali padėti pasirinkti tinkamiausią.

Pirmiausia reikia pasirinkti tinkamiausius stogo skersinius. Galima rasti tokius, kurie yra pritaikyti konkrečiam transporto priemonės modeliui arba tokius, kurie universalūs, tad tinka visiems ir visais atvejais. Kuris variantas tinkamesnis?  „Viskas priklauso nuo to – kaip dažnai jie bus naudojami. Jeigu retai – dažniausiai tinka universalūs, kadangi metų eigoje dažniausiai auto keičiama. Jeigu dažnai – geriausia pirkti pritaikytus konkrečiai transporto priemonei, kadangi jie tvirtesni“,- patirtimi dalijasi ekspertas.

Žinoma, ieškant įrangos reikia įvertinti ir galimą krovinį, kadangi jo svoris lemia bagažinės pasirinkimą. Nors dažniausiai ji perkama pervežti dviračiams, vandens technikai, tačiau gali būti transportuojami ir daiktai dėžėse. Jeigu dar nesate tikras ką vešite – visada geriau pirkti tokias, kurios išlaiko didesnį svorį.

Taip pat kai kurios bagažinės yra orientuos į tam tikrų daiktų pervežimą. Pavyzdžiui, kai reikalingas baidarės vežimas – būtina ilga, tačiau ypač patvari bagažinė, kuri dažniausiai ir kurta orientuojantis į šią vandens transporto priemonę. Galima rasti ir universalias, tačiau jos tinkamos ne visiems kroviniams.

„Puiku, kai žmonės skiria daugiau laiko, kad rastų tinkamiausias bagažines. Blogai, kai sutaupo kelis eurus jų tvirtinimui, kadangi padaroma daug klaidų, kurios vėliau kelia pavojų“,- pasakoja pardavėjai. Ne veltui siūloma pasinaudoti specialistų, kurie montuoja auto stogo bagažines, paslaugomis. Karta pritvirtinus skersinius daugiau nebeteks jų nuimti, o pačios bagažinės uždėjimas dažniausiai paprastas ir nereikalauja žinių.

Norėdami jaustis saugūs – turite atsakingai elgtis.

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close