Birštono meno mokyklos atlikėjai keliaus į „Dainų dainelės“ atranką televizijoje

Sausio 17 d. Marijampolės meno mokykloje vyko Lietuvos vaikų ir moksleivių dainų konkurso „Dainų dainelė“ antrasis, zoninis, atrankos etapas.

Antrajame konkurso etape dalyvavo 49 dalyviai iš Šakių, Kazlų Rūdos, Kalvarijos, Birštono, Prienų, Vilkaviškio ir Marijampolės savivaldybių.

Į šį etapą keliavo ir rajoniniame etape Birštone atrinkti solistai, duetas, tercetas bei ansamblis – iš viso net 9 konkurso dalyviai. Tarp jų buvo galima pamatyti ir jau pažįstamas, ne vieną kartą „Dainų dainelės“ konkursuose dalyvavusias atlikėjas, tokias kaip sesės Austėja ir Adrija Suchockaitės, Elzė Bisikirskaitė, Ugnė Naudžiūnaitė bei Austėja Belenavičiūtė. Atlikėjus į zoninį etapą Marijampolėje atlydėjo ir jų mokytojai, akompanuotojai bei gausus instrumentalistų būrys.

Gausi komisija, išklausiusi visų atlikėjų atliekamus kūrinius, iš Birštonui atstovavusių 9 pretendentų į konkurso laureatus išrinko tik 3 dalyvius, kurie trečiajame konkurso etape savo dainas atliks prieš LRT televizijos kameras, o jų pasirodymus galės pamatyti visi LRT žiūrovai Lietuvoje ir už jos ribų.

Kaip geriausiai pasiruošusi konkurso televiziniam etapui bei galimybei tapti šio konkurso laureatėmis bei laureatais išrinkta nemaža Birštono meno mokyklos ekipa: sesės Austėja ir Adrija Suchockaitės, solistė Ugnė Naudžiūnaitė ir jaunučių ansamblis.

Visi atrinkti dalyviai greitai bus pakviesti į filmavimus ir, pražydus pavasarinėms gėlėms, pasirodys LRT grupės televizijos kanaluose. Iš viso filmavime dalyvaus 176 dalyviai iš visos Lietuvos.

Daugiau nuotraukų: https://www.facebook.com/labirintai/photos/?tab=album&album_id=2648986435157171

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close