„Crazy“ sėkmingai pradėjo naujus metus

Sausio 3–5 dienomis Vilniuje vyko tarptautinis vaikų ir jaunimo meninės raiškos konkursas „Christmas Talent League“. Jame dalyvavo ir sėkmingai pasirodė Birštono kultūros centro vokalinė grupė „Crazy“ ir solistė Justė.


Birštono kultūros centro vokalinė grupė „Crazy“ įsikūrė 2013 metais. Jai jau septintus metus vadovauja jauna, talentinga ir kūrybinga vadovė Lijana Stakauskaitė. Šiuo metu Lijana dainavimo moko įvairaus amžiaus 30 (3 grupės) jaunųjų birštoniečių, kurie sėkmingai dalyvauja įvairiuose konkursuose ir užima tikrai ne paskutines vietas.

Konkursas „Christmas Talent League“ per savo ne vienerius gyvavimo metus pelnė pasitikėjimą ir gerą vardą ne tik tarp Lietuvos, bet ir užsienio pedagogų. Šiais metais nuostabius pasirodymus dovanojo Ukrainos, Lenkijos, Sakartvelo, Rusijos, Baltarusijos, Estijos jaunieji dainininkai.
„Konkursas vyko 3 dienas. Iš jų dvi dienos buvo skirtos konkursinei programai atlikti, o trečiąją dieną vyko kalėdinis koncertas ir apdovanojimų ceremonija. Profesionali tarptautinė vertinimo komisija „Crazy“ solistę Justę Vabuolytę įvertino II vieta, o grupę – III vieta“, – pasakojo grupės vadovė Lijana.

Kalbėdama apie grupės ateities planus, vadovė paminėjo, kad „Crazy“ šiais metais planuoja dar labiau sustiprėti ir aktyviau dalyvauti konkursuose bei festivaliuose Lietuvoje ir užsienyje. Praėjusiais metais grupės pasirodymus galėjome matyti LRT programose: jaunieji dainininkai dalyvavo LRT filmavimuose vaikų ir jaunimo muzikos festivalyje „Mes – pasaulis“, tarptautiniame menų festivalyje „Šokio karalienė“, kalėdiniame koncerte, tarptautiniame konkurse „Baltic voice 2019“, vykusiame Juodkrantėje, kur užėmė 4 ir 5 vietas, konkurse „Vasaros karuselė“, kuriame birštoniečiai užėmė 2 vietą.

Reikia palinkėti kuo geriausios sėkmės jauniesiems dainorėliams, kad jie ir šiais metais garsintų ne tik Birštono vardą, bet ir Lietuvą.

„Naujojo Gėlupio“ informacija,  L. Stakauskaitės nuotrauka

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close