Kalėdinė šventė-konkursas IMPERIUM STREET DANCE CHRISTMAS

IMPERIUM STREET DANCE CHRISTMAS – tai šokių studijos „Imperium“ organizuojama kalėdinė šventė-konkursas, kurioje tarpusavyje varžėsi bei savo šokio sugebėjimus parodė „Imperium“ studijos nariai. Šiame konkurse iš viso varžėsi net 435 šokėjai, susibūrę į 23 komandas iš skirtingų miestų: Šakių, Kazlų Rūdos, Kauno bei Kauno rajono. Šokėjų pasirodymus vertino komisijos nariai Vladislavas Volkovas, Goda Tokerė, Vytautas Mackonis ir Ugnė Lipinskaitė – visi patyrę savo srities profesionalai.

Pasirodymai buvo skirstomi į tris grupes – vaikų, mini paauglių ir paauglių. Pasibaigus šokėjų pasirodymams, visi dalyvavo atlikėjo IronVyto koncerte. Padainavę šokėjai susibūrė ir sušoko masinį šokį – „Flashmobą“. Šokant net 10 originaliausiai apsirengusių šokėjų buvo apdovanoti renginio rėmėjo „Tango pizza“ įsteigtais prizais.

Šventinę nuotaiką pratęsė atvykęs Kalėdų Senelis ir jo parengta programa. Vaikai šoko, žaidė, spėliojo mįsles, o jų pastangos buvo įvertintos dovanėlėmis – kiekvienas šokėjas gavo po nepaprastai skanų „Marijampolės pieno konservų“ sūrelį.

Išlydėjus Kalėdų Senelį, vaikų laukė viena iš svarbiausių renginio dalių – apdovanojimai. Kiekvienas šokėjas gavo šventinę „Imperium Street Dance Christmas“ taurę, o geriausios komandos džiaugėsi Gran Pix taure bei „Biovelos“ dovanomis.

Dėkojame visiems treneriams, šokėjams bei jų tėveliams. Ir, žinoma, renginio rėmėjams, be kurių renginys nebūtų toks džiaugsmingas. Nuoširdų ačiū tariame UAB „Wilara“ (už dovanas teisėjams), „Tango Piza“ (už dovanas flashmobo nugalėtojams), „Marijampolės pieno konservams“ (už dovanas vaikams) ir „Biovela Group“ (už dovanas nugalėtojams ir renginio metu vykusio konkurso laimėtojams).

„Imperium šokių studijos“ kolektyvas dėkoja visiems prisidėjusiems ir dalyvavusiems bei linki gražių artėjančių švenčių!

Daugiau nuotraukų: https://www.facebook.com/labirintai/photos/?tab=album&album_id=2575659652489850

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close