Apatinio trikotažo pasirinkimas pagal figūros tipą: patarimai

Sukneles, kelnes daugelis mūsų renkasi pagal savo figūrą, kadangi taip užsitikriname, kad pavyks atrodyti puikiai, stilingai, žinoma, jaustis labai gerai. Tiesa, dažniausiai apatiniam trikotažui neskiriama tiek dėmesio. O tai labai blogai, kadangi stilinga apranga ir prasideda nuo tinkamo apatinio trikotažo pasirinkimo.

Labai plačią pasiūlą stilingų apatinių drabužių galite rasti čia: miestomada.lt. Peržvelkite pasiūlą, o mes žemiau nurodysime patarimus, kurie padės rasti apatinius drabužius pagal jūsų figūros tipą.

Dažniausiai stilistai išskiria net penkis skirtingus figūros tipus pagal kuriuos dažniausiai detaliau ir yra klasifikuojamas apatinis trikotažas.

 Kriaušės tipo figūra.

 Obuolio tipo figūra.

 Smėlio laikrodžio tipo figūra.

 Kūgio formos tipo figūra.

 Stačiakampio  tipo figūra.

Nustatyti savo figūros tipą yra paprasčiausia įvertinus savo nuotrauką. Apsirenkite apatinį trikotažą ir nusifotografuokite. Peržiūrėkite nuotraukoje matomą vaizdą ir įvertinkite, kokia yra jūsų figūra. Vizualiai žiūrėkite, kuri kūno vieta atrodo pati plačiausia, taip pat, kurioje vietoje matyti susiaurėjimas. Galima įvertinti, kur dažniausiai kaupiasi papildomi riebaliukai, kai daugiau pavalgote. Visi šie patarimai padės nuspręsti, kokia yra jūsų figūra ir tuo pačiu pasirinkti labiausiai tinkamą apatinį trikotažą.

 Kriaušės formos figūros moterys turėtų rinktis tokius apatinius, kurie vizualiai jūsų viršutinei kūno pusei suteikia daugiau apimties. Jeigu jūsų krūtinė yra maža, tokiu atveju geras pasirinkimas yra push up tipo liemenukas. Žinoma, toks pasirinkimas kiekvienai dienai nėra patogus, tačiau kartais, kai norisi pasipuošti – tai puikus būdas atrodyti labai gražiai.

 Obuolio formos figūros moterys dažniausiai skundžiasi, kad jų pilvukai yra dideli. Suprantama, kad kiekvieną dieną nešioti formuojančius apatinius nėra nei naudinga, nei labai sveika. Štai todėl siūlome rinktis patogius, o tada, kai norėsis pasipuošti – puikus pasirinkimas bus skoningi formuojantys apatiniai, kurie suteiks jūsų liemeniui daugiau išraiškingumo.

 Smėlio laikrodžio figūrą turinčios moterys taip pat dažniausiai skundžiasi mažesne krūtine, tad, vėlgi, joms labai puikiai tiks liemenukas, kuris padidina apimtis. Taip pat skoningai atrodys siauros, vos ne stringų tipų kelnaites, kurios suteiks jūsų kūnui daugiau išraiškingumo bei gražias linijas.

 Kūgio formos figūrą turinčios moterys dažniausiai skundžiasi, kad jų figūra vizualiai atrodo kaip suplota. Tokiu atveju siūlome rinktis kelnaites, kurios yra su aukštu liemeniu. Jos yra puikus pasirinkimas ir todėl, kad vizualiai padeda paslėpti pilvuką, tad jeigu tokį turite – vienas du ir jo nebebus.

 Stačiakampio figūrą turinčios moterys dažniausiai skundžiasi negražiai atrodančiu liemeniu. Jeigu norite, kad jis būtų lieknesnis, tokiu atveju puikus pasirinkimas yra kelnaitės bei liemenukas, kuris paryškina formas, tad turi papildomą push up.

Kartą radus jums tinkamus apatinius nuo tada galėsite be jokio vargo greitai atsinaujinti. Svarbiausia yra žinoti, kas jums tinka.

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close