Kas triumfuos „US Open“ moterų turnyre?

Jau visai netrukus Niujorko kortuose startuos paskutinysis šio sezono didžiojo kirčio turnyras „US Open“. Šiame straipsnyje aptarsime tenisininkes kurios turi didžiausius šansus iškovoti trofėjų moterų turnyre.

Pagrindinė favoritė – legendinė Serena Williams

Turbūt nieko per daug nestebina, jog didžiausia favorite yra laikoma gyva teniso legenda Serena Williams. Ji didžiojo kirčio turnyrų nelaimi jau daugiau nei dvejus metus, o per šį laiką pralaimėjo ne vieną finalą.

„US Open“ puiki proga reabilituotis ir iškovoti jau septintą šio turnyro trofėjų gimtinėje. Įdomu tai, jog jei S. Williams pavyktų laimėti, pirmąjį jos „US Open“ titulą nuo šių metų trofėjaus skirtų net 20 metų. Taip, supratote teisingai – „US Open“ titulą Serena iškovojo dar 1999-aisias.

S. Williams jau ilgą laiką tęsia savo 24-ojo „Grand Slam“ turnyro titulo medžioklę, o „US Open“ tam tiesiog puiki proga. Turbūt ne veltui būtent už S. Williams dažniausiai atliekamos lažybos internetu.

Vis stabilesnį žaidimą rodanti Simona Halep

Rumunijos tenisininkė Simona Halep pralaimėjo daugybę finalų, tačiau po truputį sugeba pildyti savo trofėjų kolekciją. Paskutinysis jos titulas iškovotas dar visai neseniai – būtent S. Halep triumfavo Vimbldono moterų turnyre, kai finale be didesnio vargo pranoko S. Williams.

Liepos pabaigoje rumunę kiek pristabdė trauma, tačiau panašu, jog „US Open“ pirmenybėms ji bus pilnai pasiruošusi. Statymai už šią žaidėją dažni, vadinasi teniso aistruoliai ja tiki.

Titulą ginsianti pirmoji raketė

Naomi Osaka iš Japonijos šiek tiek primena S. Williams. Ji sužibėjo labai jauna ir praėjusiais metais triumfavo „US Open“ turnyre, dabar ji gins titulą, tačiau tą darys būdama ne pačios geriausios formos.

Nors ji ir yra pirmoji raketė, tačiau paskutiniu metu savo žaidimu tenisininkei rasti nepavyksta. Kas ten žino – galbūt viskas pasikeis Niujorko kortuose.

Perspektyvioji australė deda dideles viltis

Prancūzijos atvirajame teniso turnyre birželio mėnesį triumfavusi Ashleigh Barty tiksi sėkmingai pasirodyti ir Jungtinėse Valstijose.

Ši moteris dar visai neseniai galėjo pasigirti pirmuoju reitingu, tačiau žolės sezonas jai nebuvo toks sėkmingai. Pati A. Barty ne kartą pabrėžė, jog jai sėkmingiausia yra būtent kieta danga, o tai leidžia tikėtis teigiamų rezultatų.

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close