Sportinio ėjimo varžybos „Prienai 2019“

Šių metų gegužės 24 d. Prienų sporto centro stadione vyko sportinio ėjimo varžybos „Prienai 2019“. Tai – įskaitinis sportinio ėjimo taurės VI etapas. Šiose varžybose dalyvavo gausus būrys sportininkų iš įvairių Lietuvos miestų: Kauno, Vilniaus, Klaipėdos, Druskininkų, Švenčionių, Kėdainių, Birštono ir Prienų. Varžybų atidarymo ceremonijoje dalyvavo savivaldybės meras Alvydas Vaicekauskas, Exėjikų klubo atstovai. Prienų komandai atstovavo dvi sportininkės – jaunių amžiaus grupėje dalyvaujanti Miglė Damynaitė bei vaikų amžiaus grupėje rungtyniaujanti Deimantė Žilinskaitė. Miglė Damynaitė iškovojo antrąją vietą 3000 m nuotolyje, Deimantė Žilinskaitė 1000 m nuotolyje liko be apdovanojimų, bet garbingai kovojo su stipresnėmis varžovėmis.

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close