Moksleivių futbolo turnyre, skirtame Kovo 11-ąjai paminėti – „Ąžuolo“ triumfas

Kovo 10 d. Prienų „Ąžuolo“ progimnazijos sporto salėje vyko tradicinės moksleivių futbolo varžybos, skirtos Lietuvos nepriklausomybės atkūrimo sukakčiai paminėti.

 

Šiose varžybose dalyvavo dvi „Ąžuolo“ progimnazijos komandos bei po vieną komandą iš Kauno ir Daugų.

 

Po atkaklių varžybų paaiškėjo, kad trečiąją vietą užėmė Kauno jaunieji futbolininkai, antrąją – įveikusi kauniečius, o su Daugų komanda sužaidusi lygiosiomis 2-oji „Ąžuolo“ komanda, na, o pirmąją – visas tris pergales iškovojusi 1-oji „Ąžuolo“ komanda.

 

Naudingiausiais turnyro žaidėjai pripažinti: 1-osios ,,Ąžuolo“ komandos – Modestas Šabasevičius, 2-osios ,,Ąžuolo“ II komandos – Erikas Mickus, Kauno Žaliakalnio komandos – Justinas Šimoliūnas, Daugų komandos – Tomas Kazlauskas.

 

Turnyrą parėmė ,,Ąžuolo“ progimnazijos direktorė Irena Tarasevičienė, LR Seimo narys Vytautas Kamblevičius ir UAB „Ernas“ direktorius Ervinas Marčiulionis.

 

Kęstas Joneliūnas

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close