Pirmajame šių metų susirinkime

Atėję nauji metai kiekvieną įpareigoja pasirinkti, atsirinkti vertybes, darbus. Kartais dėl kasdieninių rūpesčių neturime laiko pastebėti šalia esančių žmonių, retkarčiais su jais tik pasilabindami.

 

  Pirmoji šiais metais Birštono onkologinių ligonių klubo ,,Viltis gyventi“ popietė buvo pilna šilumos, meilės ir atjautos. Klubo pirmininkė Angelė Kederienė paprašė tylos minute pagerbti išėjusius Anapilin narius.

  Bendraudami prie arbatos, kavos puodelio klubo nariai aptarė šių metų planus, pateikė įvairių pasiūlymų dėl ateinančių metų renginių. Visi priėjo prie bendros nuomonės, kad ir toliau klubo nariai turi išlikti geranoriški, suprantantys šalia esančius. Juk žmogiškos šilumos niekada nebūna per daug.

  Klubo pirmininkė Angelė Kederienė ir jos pavaduotoja Aldona Šleikienė pasveikino jubiliatus ir pristatė naujus klubo narius.

  Savo kūrybos eiles skaitė Ona Valerija Grybauskienė, o palinkėjimus išsakė ir kiti klubo nariai. Gera ir smagu, kad dar galime susirinkti ir pasidžiaugti vieni kitais. Popietės dalyvius nufotografavo klubo narys Vytautas Klimavičius.

  Pagal kalendorių jau žiema, bet už lango dar rudeniškas oras, todėl popietę klubo nariai baigė dainuodami romansus, kurie pilni ilgesio, meilės ir šilumos.

 

Ona Valerija Grybauskienė

V. Klimavičiaus nuotrauka

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close