Prieš pat rugsėjo pradžią antrą kartą keletą baltų žiedų sukrovė alyvinė obelis prieniečių Onutės Aldonos ir Albino Mitrauskų sode. Vieną šakelę su žiedais (kiti žiedeliai benešant nubyrėjo) į redakciją atnešė laikraščio bičiulis Jonas Raiskas.

Ir nesistebėk, žmogau, šiuolaikinės gamtos išdaigomis: cunamiai, žemės drebėjimai, potvyniai, viesulai kyla ten, kur šimtmečiais ramiai tekėjo gyvenimas; žiemomis oro temperatūra būna kaip rudenį ar pavasarį, vasarą – kaip rudenį. Gamta keičiasi ir turbūt niekada nebus taip, kaip buvo, kai žiemomis Lietuvos kaime nuo šalčio tvoros traškėjo, o vasarą saulės ir šilumos užteko pasisemti visiems metams. Ko dar ateityje sulauksime?

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close