Apdovanoti P. Dzevaltausko taurės laimėtojai

Kūno kultūros mokytojos Dalios Šklėriūtės iniciatyva Prienų „Žiburio“ gimnazijoje trečius metus tęsiama graži tradicija – rengiamas stalo teniso turnyras, skirtas gimnazijos mokytojo Petro Dzevaltausko taurei laimėti.

 

 

Turnyras tradiciškai rengiamas komandiniu principu, t. y. jame turi teisę dalyvauti vaikinų ir merginų komandos. Kasmet varžybose kartu su mokiniais dalyvauja ir gimnazijos mokytojai, o šiemet jose žaidė ir geriausias Prienų rajono stalo tenisininkas bei nuolatinis turnyro rėmėjas Linas Žilevičius. Antradienį gimnazijos aktų salėje vykusiame nugalėtojų bei prizininkų pagerbime jis kartu su šio turnyro organizatore kūno kultūros mokytoja D. Šklėriūte įteikė apdovanojimus.

Merginų grupėje nenugalimos trečius metus iš eilės buvo ketvirtokės: Laura Giniūtė, Miglė Tarasevičiūtė ir Indrė Kandrotaitė. Taigi pereinamoji taurė merginų komandai liko visam laikui.

Antrąją vietą iškovojo antrokių komanda: Kornelija Kupstaitė ir Karina Bendinskaitė, trečiąją – mokytojų komanda: Rasa Kučinskienė, Virginija Šiugždinienė ir Dalia Šklėriūtė.

Vaikinų grupėje pirmąją vietą ir pereinamąją taurę iškovojo mokytojų komanda: Vydmantas Petraška, Arturas Juočiūnas ir Egidijus Visockas.

Antroji vieta atiteko antrokams: Mantui Špokauskui, Edvinui Jančiorui ir Edvinui Aukštakalniui, trečioji – trečiokų komandai: Raimondui Klimavičiui, Valdžiui Girskiui bei Ignui Milušauskui.

Visiems varžybų nugalėtojams ir prizininkams buvo įteikti medaliai ir diplomai.

Stalo teniso turnyro, skirto mokytojo P. Dzevaltausko taurei laimėti, nugalėtojų apdovanojimo metu kūno kultūros mokytoja D. Šklėriūtė padėkojo šią tradiciją puoselėti padedantiems mokytojams, mokiniams ir rėmėjams. Tarp rėmėjų, nusipelniusių padėkos, ne tik stalo teniso entuziastas, buvęs mokyklos mokinys Linas Žilevičius, gimnazijos mokytoja Nijolė Šervenikaitė, bet ir šio turnyro organizatorė Dalia Šklėriūtė. Jai, antradienį minėjusiai ir savo gimtadienį, L. Žilevičius įteikė gėlių ir tortą, ranką spaudė ir kolegos, o gimnazistai sudainavo „Happy Birthday“.

Roma Sinkevičiūtė

 

 

 

 

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close