Tarptautinę vaikų gynimo dieną – smagi viešnagė Kaune

Tarptautinę vaikų gynimo dieną Lietuvos vaikų dienos centrų asociacija surengė jau tradicine tapusią vaikų šventę Palemono vaikų dienos centre. Šventėje dalyvavo daug mažųjų iš įvairių Kauno vaikų dienos centrų, taip pat pirmą kartą svečių teisėmis buvo pakviestas Lietuvos Respublikos socialinės apsaugos ir darbo ministerijos finansavimą gaunantis Prienų bendruomenės vaikų dienos užimtumo centras.

Vaikų gynimo dienos šventė prasidėjo vaikų pasirodymais – kas dainavo, kas šoko, o kas rodė cirko triukus. Po koncertinės dalies vaikai turėjo galimybę pasidžiaugti įvairiomis pramogomis, kurias suplanavo šventės organizatoriai. Įvairiausi žaidimai, muilo burbulų pūtimas, šaudymas iš lanko, molio dirbiniai, piešimas ant veidų – tai tik maža dalis to, ką nuotaikingoje šventėje galėjo veikti dienos centrus lankantys vaikai. Didžiausią įspūdį vaikams paliko Šaulių sąjungos merginos, kurios ne tik mokė tikro karinio žygiavimo, rikiuotės, bet ir surengė estafetes bei kitokias atrakcijas. Žinoma, kaip ir turi būti šventėje, visi skanavo milžiniškų tortų ir ledų.

Prienų bendruomenės vaikų dienos centro vaikai grįžo kupini puikių įspūdžių, kuriais prasidėjo vasara. Vaikų dienos užimtumo centro projekto vadovė Vilma Bražukaitienė vylėsi, kad gražus bendradarbiavimas su Kauno Palemono vaikų dienos centru ir užmegzti nauji draugystė ryšiai tęsis dar ilgai.

 

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close