Dovanojo šventę gabiausiems mokiniams

Gegužės 29 d. įvyko Prienų rajono savivaldybės mokyklų gabių mokinių pagerbimo šventė „Pasidžiaukime kartu“. Šventę organizavo Prienų švietimo centras, bendradarbiaudamas su Švietimo skyriumi, o finansavo Prienų r. savivaldybė Gabių ir talentingų vaikų skatinimo ir rėmimo programos lėšomis.

Šiais metais tradicinė šventė vyko netradicinėje aplinkoje – sodyboje „Vitų oazė“ Lazdijų r. Šventėje dalyvavo 70 mokinių – rajoninių įvairių dalykų olimpiadų, konkursų ir varžybų nugalėtojų. Su mokiniais bendravo VšĮ Mokymosi mokyklos komanda. Ji organizavo įvairias kūrybines veiklas, padedančias geriau pažinti save ir kitus, mokytis dirbti komandoje, įsijausti į įvairius vaidmenis ir prisiimti atsakomybę. Mokiniai patys kėlė jiems rūpimus klausimus, aptarė problemas ir ieškojo būdų, kaip tas problemas būtų galima spręsti.

Šventei baigiantis jos dalyvius aplankė Prienų r. savivaldybės meras A. Vaicekauskas ir Švietimo skyriaus vedėjas R. Zailskas. Meras pasidžiaugė, kad rajone yra tiek daug puikiai besimokančių, talentingų mokinių, garsinančių pasiekimais mokyklas ir savo kraštą, palinkėjo jiems šauniai praleisti vasaros atostogas ir su nauja energija pradėti kitus mokslo metus.

Visi mokiniai buvo apdovanoti Savivaldybės mero A. Vaicekausko, Švietimo skyriaus vedėjo R. Zailsko ir Švietimo centro direktorės D. Stankevičienės padėkos raštais ir užrašų sąsiuviniais bei rašikliais. Pasveikinęs šventės dalyvius, rajono švietimo bendruomenės vadovas R. Zailskas palinkėjo visiems naujuosius sąsiuvinius užpildyti mintimis apie vasarą.

Už šventinę ir įspūdžių kupiną dieną mokytojams, organizatoriams ir veiklų vadovams dėkojo ir mokiniai, o kai kurie iš jų pirmąsias mintis apie šventę bei gautus apdovanojimus pradėjo rašyti dar neišvykę.

Prienų r. savivaldybės informacija

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close