Prienų arenoje kartu su keliais šimtais vaikų šoko ir tėveliai (GALERIJA)

Į Prienų daugiafunkcį sporto kompleksą (areną) vėl sugrįžo jau tradicine tampanti šokių šventė „Prienų taurė“.

 

Jau antrą kartą renginį organizuojanti Sandra Valūnienė ir pati šokių šventė sukvietė mažuosius šokėjus iš Vilniaus, Kauno, Kėdainių, Marijampolės bei Nemuno kilpų krašto. Šventėje dalyvavo daugiau kaip pusantro šimto mažųjų šokėjų iš Prienų krašto.

 

Vaikų klegesio pilna arena visus jaunuosius šokėjus įsuko ne tik į linksmybių, bet ir konkursinę karštinę.

 

Vaikai varžėsi porinių bei solo šokių įvairiose amžiaus kategorijose. Jų šokius vertino kompetetingi teisėjai: Ugnė Lipinskaitė, Natalija Tokareva, šokių klubo „Vilnis“ prezidentas Ivanas Tokarevas, Sergejus Jafimenka, Sandra Kniazevičiūtė ir Gediminas Grigonis.

 

Po atkaklių varžytuvių paaiškėjo, kad E2 grupėje geriausiai šoko ir pirmąją vietą iškovojo Dominykas Sviderskas ir Urtė Dumbinskaitė. Antrąją vietą iškovojo Titas Tumas Burneika ir Saulė Grinkevičiūtė, trečiąją – Emilis Baltrušaitis ir Gabija Mikalauskaitė.

 

E3 grupėje nepralenkiami buvo Erikas Aukščiūnas ir Austėja Balsytė. Antrąją vietą iškovojo Dominykas Bieliūnas ir Austėja Kazlauskaitė, trečiąją – Nojus Damašas ir Saulė Katkutė.

 

Solo pasirodymuose, E2 grupėje pirmą vieta iškovojo Deimantė Jurgilionytė. Antroje liko Inesa Brūzgaitė, trečioje – Ugnė Marija Šmilaitė. E3 grupėje pirmoji vieta atiteko Aušrinei Bakaitei. Antroje vietoje liko Emilija Ražanauskaitė, o trečioje – Žemyna Bičinskaitė. Solo E4 grupėje pirmąją vietą iškovojo Erika Aksinavičiūtė, antrąją – Vaiva Ūsaitė, trečiąją – Kamilė Statkevičiūtė.

 

Visos šventės metu vaikus džiugino parodomojoje programoje pasirodę E4 grupės jauniai, pačios Sandros Valiūnienės auklėtiniai Matas Kantautas ir Alanta Kurjanovaitė.

 

Ne mažiau visus nudžiugino ir vyresni profesionalai, sportinių šokių šokėjai, daugkartiniai Europos ir pasaulio čempionai – Audronė Bastytė-Ignatavičė, Ernestas Monginas, Viktorija Dubrovskaja ir Vilius Ignatavičius.

 

Vaikai sulaukė ir nuostabių siurprizų – akordeonisto Vytenio Danieliaus bei dainininkės Ingridos Kazlauskaitės koncerto bei pačio Kalėdų Senelio su dideliu maišu dovanų.

 

Apdovanojimus džiaugsmu trykštantiems vaikams teikė renginio organizatorė S. Valūnienė bei Prienų rajono savivaldybės meras Alvydas Vaicekauskas.

 dsc_4914

galerija0906 galerija0906 galerija0906

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close