Futbolo senjorų 2016 metų palydos

Artėjant gražiausioms metų šventėms, gruodžio 10 d., Prienų ,,Ąžuolo“ progimnazijos sporto salėje susirinko buvę futbolo žaidėjai.

 

Juos į Prienus pakvietė futbolo klubo „Birštonas“ prezidentas Kęstas Joneliūnas. Susitikimo tikslas – pasimatyti, pabendrauti ir pasidalinti gerąja patirtimi. Žinoma, neapsieita ir be futbolo kamuolio. Pasidalinę į dvi komandas buvę futbolininkai puolė į aikštę kaip jaunystės laikais. Nors judesiai ir greitis jau ne tas, tačiau futbolo ilgesys ir azartas dar didesnis nei tais laikais, kai futbolo stadiono pieva buvo tarsi namai.

 

Dalyvauti metų palydose pakviesti buvę žaidėjai iš Kauno, Birštono, Prienų, Ukmergės, Kėdainių, Alytaus, Balbieriškio, Jiezno bei Vilniaus. Žinoma, ne visi galėjo atvykti, tačiau dar kartą susirungti dėl saldžių įvarčių bei dar vienos pergalės atvyko Antanas Grūšelionis, Stasys Martinaitis, Romas Juodis, Alfonsas Žiūkas, Vydmantas Petraška, Vaidas Ručys, Surenas Novakosijanas, Vytas Čepeliauskas, Algis Samsanavičius ir Vidas Narijauskas.

 

Kaip visada, nugalėjo futbolas. Futbolas, jau tūkstančius metų vienijantis bei vėl suartinantis visus, kas bent kartą įmušė įvartį savo taikliu kojos spyriu.

Kęstas Joneliūnas

dsc_3439

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close