Šachmatų turnyru pažymėta Mokslo diena

Lapkričio 11 dieną pasibaigė Birštono sporto centro šachmatų būrelio turnyras, skirtas Pasaulinei mokslo dienai paminėti.

Turnyro nugalėtoju suaugusiųjų grupėje ir šį kartą tapo Kazimieras Senavaitis, surinkęs 26 taškus. Antrąją vietą laimėjo Danutė Urbonavičiūtė su 23,5 taško, o dvi trečiąsias vietas užėmė Jonas Džervus ir Raimondas Jurgaitis, turėdami po 20,5 taško.

Moksleivių grupėje pirmą vietą užėmė Linas Andriekus, antrą – Ignas Marčiukaitis, trečią – Gabija Žuvininkaitė.

Pradedančiųjų šachmatininkų grupėje geriausiai sekėsi Nojui Sergevičiui, kuris sugebėjo surinkti net 36,5 taško. Nuo laimėtojo tik 4 taškais atsiliko Titas Lukoševičius, o trečią prizinę vietą laimėjo mažoji Neda Žuvininkaitė, surinkusi 19 taškų.

Atkakliausiu turnyro žaidėju buvo pripažintas Justas Martusevičius iš suaugusiųjų grupės ir Tadas Andriekus – moksleivių grupės atstovas. Jauniausios turnyro žaidėjos titulas atiteko Austėjai Stašaitytei.

Būrelio vadovas Kazys Lukošius ir sporto centro atstovė Nijolė Verseckienė įteikė laimėtojams ir prizininkams medalius, diplomus ir prizus.

Šachmatininkų treneris K. Lukošius priminė, kad gruodžio 12 dieną prasidės Kalėdinis turnyras ir jam jau reikia pradėti atsakingai ruoštis.

 dscf6817

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close