Prienų miesto savivaldybei, laikraščio „Naujasis Gėlupis“ redakcijai

Jūsų laikraštyje perskaičiau straipsnį apie Prienų miesto turgų. Su visais teiginiais galima sutikti: įvairių prekių daug, kainos prieinamos. Tačiau negaliu nutylėti negatyvių dalykų: griūvantys, sulūžę, pavojingi prekiautojų ir pirkėjų saugumui prekystaliai (apie estetinę pusę ir kalbėti neverta…). Negi reikia sulaukti nelaimės ir tik po to susitvarkyti? Na, ir žinoma, didžiausia turgaus „įžymybė“ – tualetas. Nuo jo sklinda toks dvokas, kad tenka sprukti kuo toliau. O ką daryti tiems prekeiviams, kurių prekybos vieta prie pat tualeto? Jiems tenka visą dieną kvėpuoti tuo tvaiku negalvojant apie savo sveikatą… Kodėl san. epideminės stoties specialistai nieko nepastebi? Juk net rankų nusiplauti nėra kur!

Kas atsakingas už tvarką Prienų miesto turgavietėje? Juk prekeiviai už darbo vietą moka mokesčius, ir ne tokius jau mažus. Tai gal reikia sudaryti jiems bent minimalias darbo sąlygas?

Irena Januškevičiūtė

 

Prienų rajono savivaldybės meras Alvydas Vaicekauskas:

Naujasis Prienų turgaus savininkas R. Skorupskas neseniai susitvarkė žemės nuomos dokumentus. Tikiuosi, kad artimiausiu metu verslininkas pagal parengtą turgaus atnaujinimo projektą darbus pradės dar šiais metais.

 

MB „Aroma Rex“ vadovas Rimvidas Skorupskis:

Dėkoju už nuomonę.

Centrinę Prienų ir Birštono krašto turgavietę Revuonos g.66 administruoja MB „Aroma Rex“, tel. +370 685 55535, el. paštas: info@aroma.lt. Ši informacija yra žinoma visiems mūsų prekeiviams, kiekvieną turgavietės darbo dieną pateikiama asmeniškai su apmokėjimo kvitu.

Visus suinteresuotus asmenis kviečiame taupyti laiką, pasiūlymus ar pageidavimus išsakyti tiesiogiai.

Šiuo metu parengtas principinis turgavietės rekonstrukcijos projektas, kurio įgyvendinimas bus pradedamas dar šiemet, išsprendus procedūrinius kliuvinius.

Šiuo metu turgavietėje įrengtas biotualetas, kuriame yra galimybė nusiplauti rankas.

Kol kas turgavietėje veikia ir senasis tualetas, kurio vietoje numatoma statyti naują.

Turgavietės minimalus mokestis – 0,30–1,00 € už vieną dieną.

Tenka pastebėti, kad mūsų tualetais naudojasi ir kaimyninio „turgaus“ Revuonos g. 66 a, kuriame iš viso nėra jokio tualeto ar vandens, lankytojai.

Pasirodo, kažkam galima ir taip – nėra tualeto, nėra ir problemų …?

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close