Lietuvos mokyklų žaidynių finalinėse varžybose dalyvaus Prienų „Žiburio“ komanda

Gegužės 9 dieną Birštono stadione vyko Prienų rajono ir Birštono mokinių komandinės lengvosios atletikos atskirų rungčių varžybos. Varžybose dalyvavo „Žiburio“ gimnazijos merginų ir vaikinų komandos.

Žiburiečiams gerai sekėsi bėgti distancijas. 100 metrų distancijoje Monika Černiauskaitė iškovojo I–II vietą, Edvinas Vaitmonas – antrą vietą. 400 m distancijoje nepralenkiami buvo Gerda Marcinkevičiūtė ir Edvinas Stravinskas. 1000 m distanciją pirma įveikė Aurelija Valčiukaitė, antras – Airidas Tiškevičius, trečias – Paulius Zagurskas.

Rutulio stūmimo varžybose pirmą vietą iškovojo Kornelija Abasevičiūtė, Lukas Bartulis. Šuolio į tolį varžybose antroji buvo Jovilė Jakonytė.

Estafetinio bėgimo varžybose „Žiburio“ merginų ir vaikinų komandos iškovojo pirmąsias vietas. Taip pat abi komandos laimėjo pirmąsias vietas komandinėse varžybose ir iškovojo mokytojo Prano Kundroto taurę ir teisę atstovauti rajonui Lietuvos mokyklų žaidynių finalinėse varžybose Alytuje.

Šiose varžybose gerų rezultatų įveikiant 1000 m distanciją pasiekė Aurelija Valčiukaitė – 3.27.92 ir Livija Vilkaitė – 3.38.79, Edvinas Stravinskas – 2.55.52 ir Airidas Tiškevičius – 2.56.98.

 

Gimnazijos kūno kultūros mokytoja Dalia Šklėriūtė

MG_3050

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close