Šiais metais Birštono savivaldybės meninio skaitymo šventė „Gimtosios kalbos spalvos“, skirta Kovo 11-ai paminėti, vyko Birštono vienkiemio darželyje-mokykloje. Po konkursų, įvykusių savo įstaigose, susirinko nemažas būrys skaitovų iš Birštono lopšelio darželio „Vyturėlio“, Birštono gimnazijos bei Birštono vienkiemio darželio-mokyklos, lydimi mokytojų, auklėtojų, tėvelių. Šventėje dalyvavo 40 skaitovų. Susirinkusius dainomis sveikino Birštono vienkiemio darželio-mokyklos ansamblis “Spygliukai“. Skaitovai skaitė ne vien tik eiliuotus, bet ir prozos kūrinius. Buvo smagu išgirsti raiškiai ir jausmingai perteiktų jau žinomų ir negirdėtų kūrinių. Kiekvienas skaitovas savo pasirinktą kūrinį siekė atskleisti kuo geriau, suteikti jam spalvų. Vykusia švente pasidžiaugė ir dalyviams padėkas įteikė Birštono švietimo, kultūros ir sporto skyriaus vedėja A. Žiūraitienė. Popietė buvo praleista jaukiai ir turiningai.

 

Mokytoja J. Simonaitytė

?????????????
?????????????

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close