Justė atstovaus Birštonui Kaune

Lietuvos Respublikos Seimas 2016 metus paskelbė Bibliotekų ir Vietos bendruomenių metais. Atsižvelgiant į šiuos nutarimus, 2016 metais skelbiama ir technologijų olimpiados tema – „Ką sudėčiau krašto knygon…“

Vasario 18 dieną Birštono gimnazijoje vyko technologijų olimpiados „Ką  sudėčiau  krašto  knygon…“ II turas, kuriame dalyvavo 26 mokiniai, vadovaujami mokytojų Algio Guobio,  Vedos Martinaitienės ir Nijolės Juozaitienės. Vaikai iš gauto krepšelio medžiagų pagamino puikių rankdarbių, kuriais  galės pasipuošti savo namus, savo kambarį ar kitur išradingai pritaikyti savo kūrinį.

Kelionę į III respublikinį turą, kuris vyks Kaune, Karaliaus Mindaugo profesinio rengimo centre, balandžio 8–9 dienomis iškovojo  aštuntokė  Justė  Adomaitytė, kurią paruošė mokytoja Veda Martinaitienė

Linkime Justei sėkmės garsinant  Birštono  vardą.

100_7068

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close