Birštono SC „Olimpas“ skina pergales

Sausio 14 d. Birštono gimnazijos sporto salėje vyko KKL „C“ lygos „Top Sport“ krepšinio pirmenybės, kurių metų jėgas išbandė aikštės šeimininkai SC „Olimpas“ ir Kauno rajono SK „Neveronys“.

Nors turnyrinėje lentelėje komandų pozicijos apylygės, tačiau šiose rungtynėse fortūna buvo palankesnė birštoniečiams, kurie svečius sutriuškino įtikinamu rezultatu  98:61.

Trenerio Vido Kapačinsko treniruojami olimpiečiai pademonstravo gražų vieningą žaidimą ir buvo verti audringo sirgalių palaikymo. Naudingiausias ir rezultatyviausias „Olimpo“ žaidėjas buvo Osvaldas Brazdžionis, į savo sąskaitą įsirašęs 33 taškus. Puikiai žaidė Mangirdas Knyšius, surinkęs 19 taškų, ir Mindaugas Knyšius, prie pergalės pridėjęs 12 taškų.

 

Informaciją parengė Stasė Asipavičienė

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close