Sausio 13-osios „Atminimo laužas“ Pakuonyje

Sausio tryliktos dienos išvakarėse, vakare, Pakuonio parapijos parke susirinko nemažas būrys pakuoniečių, norinčių prisiminti ir paminėti prieš 25 metus vykusią mūsų krašto laisvės gynybą. Uždegtas atminimo laužas mus šildė ir tiesiogiai, ir siejosi su tuomet daug kur liepsnojusiais laužais. Tokiu būdu prisiminėme ir pagerbėme Laisvės gynėjus, kurių tarpe buvo ir mūsų kraštiečių. Vienas iš jų – Eugenijus Kamarūnas – emocingai perteikė neužmirštamus tų dienų įvykius.

Skambėjo poezijos posmai, dainos, kurias atliko Pakuonio laisvalaikio salės meno mėgėjų kolektyvai.

Nors ir žiema, susirinkusieji neskubėjo skirstytis, vaišinosi karšta arbata, dalijosi prisiminimais.

Pakuonio laisvalaikio salės renginių organizatorė Renata Žibienė

 pakuonis

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close