Žiemos atostogų metu – stovykla Rukloje

Jiezno gimnazijos jaunieji šauliai, kaip ir aktyviausi visos Lietuvos šauliukai, per žiemos atostogas netinginiavo, bet susikrovę daiktus išvyko į antrosios ir trečiosios pakopos stovyklas Rukloje.

Sausio 4 dieną buvo paskelbtas stovyklos atidarymas. Jaunieji šauliai įsikūrė ir pasiruošė pirmosioms pratyboms. Jau tą pačią dieną mokiniai išbandė akies taiklumą lazerinėje šaudykloje. Palyginti su profesionaliais kariais, jaunųjų šaulių rezultatai buvo tikrai neblogi. Kitomis dienomis spustelėjo šaltukas, kuris sutrukdė daug įdomių veiklų, bet vyko keli kiti naudingi užsiėmimai: orientacinis žygis, rikiuotės pratimai, laužo kūrimas, stovyklavietės įsirengimo pratybos. Jaunieji šauliai nenuobodžiavo ir po stogu: maskavosi dažais, nustatinėjo azimutą, mokėsi judėjimo būdų naktį, klausėsi paskaitų, žiūrėjo filmus, dainavo dainas, rengė būrių bei kambarių prisistatymus, patys plovė patalpas, budėjo naktimis ir visaip kitaip linksmai bei turiningai leido laiką. Tai buvo tarpinė stovykla, kad vasarą norintieji laikyti pakopų testus būtų jiems geriau pasiruošę. Džiugu, kad jiezniškiai nepabūgo žiemos šalčio ir aktyviai dalyvavo stovyklos veikloje. Tikimės: pakopų testą vasarą išlaikysime aukščiausiais balais.
Jiezno gimnazijos jaunoji šaulė Eglė Vinskaitė

FB_IMG_1452696566065

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close