Šviesa po truputį išstumia tamsą, kasdien po žingsnelį pailgindama dieną. Nors akį džiugina šerkšnu pasipuošę medžiai, sniego nubalinti laukai, tačiau širdis ilgisi pavasario saulės, gležnų lapelių švelnumo, linksmo paukščių čiulbesio.

Pabudus gamtai ir žmogus ieško naujų įspūdžių, atradimų, pojūčių. Puiku tai daryti sąmoningai, kartu su draugais, bendraminčiais.

Sveikos gyvensenos klubo „Versmenė“ nariai gerai žino, ką reiškia bendra įdomi veikla. Tai – dalijimasis savo laiku, sugebėjimais, žiniomis. Knygomis, apsikabinimais, pietumis. Supratimu, kad judėjimas, gamta ne tik stiprina kūną, bet ir suteikia sielai ramybę ir poilsį.

Jau įpusėjo sausis. Laikas pažvelgti į praėjusius metus, pasitarti dėl būsimų darbų darbelių. Kaip ir kasmet, versmeniečiai nuoširdžiai kviečia į klubo ataskaitinį susirinkimą. Jis vyks sausio 22 d. 15 val. Prienų kultūros ir laisvalaikio centre (II a. salėje). Pristatysime nuveiktus darbus, pasilinksminsime, pasivaišinsime. Maloniai laukiame visų.

Klubo valdyba

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close