Birštono policijos komisariate – policijos kapeliono šventiniai palinkėjimai

Kalėdų laukimas – tai kilnių darbų metas, gerumo ir nuoširdumo laikas, galimybių ne tik susitaikyti, atleisti, bet ir padėti, užjausti kupinos dienos.

Norėdamas priminti šios vienos gražiausių metų šventės laukimo laikotarpio reikšmingumą, 2015 m. gruodžio 17 d. Alytaus apskrities policijos kapelionas Sigitas Bitkauskas aplankė Birštono policijos komisariato darbuotojus, kviesdamas susimąstyti, kam mes gyvename, kokie mūsų gyvenimo prioritetai, kam mes esame pasišventę.

Kapelionas paskelbė apie Šventuosius Gailestingumo metus, kurie prasidėjo gruodžio 8-ąją, ir bus švenčiami iki ateinančių metų Kristaus Karaliaus iškilmės, 2016 m. lapkričio 20 d. Ta proga kunigas palinkėjo policijos pareigūnams vidinės stiprybės ir supratimo išliekant gailestingiems galimiems teisės pažeidėjams.

Birštono policijos komisariato viršininkas Rolandas Stiklius apsilankymui policijos kolektyve prisiminti kapelionui padovanojo simbolinę dovaną.

Alytaus apskr. VPK Birštono policijos komisariato informacija

20151217_121742

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close