Gražus būrys talentingų žmonių

Gražių švenčių belaukiant, dienom vis trumpėjant Veiverių A. Kučingio meno mokyklos salėje susirinko gražus būrys talentingų žmonių. Čia meno mokyklos, Kultūros ir laisvalaikio centro bei Veiverių bendruomenės suburti susirinko šauniai dainuojantys ir muzikuojantys veiveriškiai. Renginuke ​dalyvavo meno mokyklos Merginu trijo , Ieva Kurtinaitytė , Samanta Pučkaitė, Radasta, Julius Mocevičius ir Greta Krušinskaitė , Aušrinė ir Paulina. Koncertas „Advento Žvakių šviesoje” buvo labai ramus ir nuotaikingas..

Laukimas švenčių nebus toks ilgas, jei lauksime su gera nuotaika ir šypsena veide – kalbėjo Gabrielė Kveragaitė. Ji labai stengėsi, kad šis vakaras neprailgtų, kad visi namo parsineštų tik geras emocijas. Šiek tiek gaila, kad susirinko tik nedidelis žiūrovų būrelis. Visiems atėjusiems nuoširdus ačiū ir tikimės, kad kitais metais , išgirdę apie organizuojamą vakaronę sugužės visi ir bus pilnutėlė sale.

Šiltų ir viltingų švenčių.

Daiva Venclovienė

DSC05852

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close