Birštono sunkiaatlečių komanda – stipriausia Lietuvoje

Gruodžio 12 d. Kretingoje vyko 22-osios Lietuvos jėgos dvikovės Taurės varžybos. Jose gausiai dalyvavo Birštono sporto centro auklėtiniai, vadovaujami trenerio Vido Blekaičio, taip pat išbandžiusio jėgas šiose varžybose. Iš jų net devyniems pavyko užlipti ant nugalėtojų bei prizininkų pakylos.

Iki 16 metų merginų amžiaus grupėje nugalėtoja tapo Birštono sportininkė Gintarė Kuzminskaitė. Iki 18 metų merginų amžiaus grupėje laimėjo taip pat birštonietė Giedrė Statkevičiūtė. Šešiolikamečių vaikinų iki 60 kg svorio kategorijos amžiaus grupėje sau lygių neturėjo Birštono sporto centro auklėtinis Žilvinas Pyragas, o iki 80 kg svorio kategorijoje laimėjo taip pat birštonietis sportininkas Augustas Cickevičius. Aštuoniolikamečių amžiaus grupėje iki 70 ir iki 80 kg svorio kategorijose bronziniais prizininkais atitinkamai tapo Edvinas Jaruševičius bei Gabrielius Jurgelionis.

Iki 21 metų amžiaus grupėje iki 80 kg svorio kategorijoje birštonietis Renardas Vokietaitis iškovojo trečiąją vietą, o suaugusiųjų amžiaus grupėje iki 80 kg svorio kategorijoje nugalėjo Eugenijus Pyragas. Sunkiausių vyrų daugiau kaip 105 kg svorio kategorijoje nugalėjo Birštono treneris Vidas Blekaitis, kuris tapo ir absoliučiu varžybų nugalėtoju. Susumavus visų varžybų dalyvių rezultatus, paaiškėjo, kad Birštono sportininkai laimėjo ir komandinėje įskaitoje, sau už nugaros palikę kitas 12 miestų rinktines. Komandos nugalėtojos taurė iškeliavo į Birštoną ir papuoš jėgos sportininkų salę.

 

Birštono sporto centro informacija 

Birstono komanda

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close